Partners


Rijnsburg Klassiek

Rijnsburg Klassiek is een concertserie die een aantal maal per jaar klassieke concerten gespeeld door professionele musici in hal van de Burgt in Rijnsburg organiseert.

 

Open Hof Kerk Katwijk

Het StringWood festival zal plaatsvinden in de Open Hof Kerk in Katwijk aan de Rijn. Stichting Open Hof Cultureel stelt zich tot doel een podium te bieden voor die mensen die cultureel iets willen uitdragen, iets willen vertellen. Dit alles binnen de Open Hof Kerk. Muziek, dichtkunst, cabaret, klassieke concerten en popconcerten. Allemaal uitingen om met elkaar cultuur te vieren. De kerkzaal is, naast kerkzaal, een heuze theaterzaal.

https://ohckatwijk.nl/ 

 

Welzijnskwartier

Het Welzijnskwartier is een brede welzijnsorganisatie die zich ervoor inzet dat iedereen actief kan meedoen aan de samenleving, ongeacht leeftijd, achtergrond of beperking. Het bevorderen van zelfredzaamheid van kwetsbare groepen en personen staat daarbij voorop. De afdeling cultuur vanuit Welzijnskwartier geeft vorm aan het gemeentelijk cultuurbeleid.

Het welzijnskwartier verbindt verschillende doelgroepen aan het StringWood Festival.

https://www.welzijnskwartier.nl/

 

Muziekschool Katwijk

De Muziekschool Katwijk verzorgt mede de instrumentenmarkt bij het kinderconcert van het StringWood Festival.

De muziekschool geeft muzieklessen in de vrije tijd en in het onderwijs. Dat doen zij met een team van professionele muziekdocenten. 

https://www.muziekschoolkatwijk.nl/